Mai mulți clienți,
mai multe vânzări.

Uită de cumpărătorii care se retrag imediat ce le spui prețul. Prin credia poți oferi în câteva minute credite pentru aproape orice produse sau servicii.

Credia pentru comercianți

Stomatologi, magazine sportive, opticieni, instalatori:
acum ORICINE poate oferi credite rapide pentru clienți!

Oferă credite clienților tăi

Cumpara mai mult si lucruri de calitate mai buna daca au acces la finantare. Prin Credia poti oferi aceleasi optiuni ca in magazinele mari. Acum ai o solutie si pentru clientii fara card de cumparaturi. Au nevoie doar de buletin si un telefon simplu.

Gata cu "e prea scump"!

Nu intotdeauna promotiile sunt cea mai buna varianta pentru clientii atenti la pret. In loc sa tai din pret ofera-i clietului optiunea sa plateasca in rate si sa isi permita produsul sau serviciul de calitate pe care il doreste.

Acces la mai mulți finanțatori

Prin Credia asiguri o rata mai mare de acceptare si lasi clientului sansa sa aleaga numarul de rate si costul pe care si-l permite. Fiecare finantator partener Credia are acces la toti comerciantii si poate sa te ajute cu ratele potrivite. Adaugam in fiecare zi noi finantatori.

Am aflat de Credia prin soluția mea de management a pacienților și activitățîi – www.DentIntel.net. credia e integrată deja și îmi e foarte ușor să adaug buletinul pacientului și apoi să îi arat ce fel de credite poate să obțină. Pentru noi e important că pacienții să își finalizeze toate lucrările și e mult mai ușor pentru ei să plătească în rate. Pacientul poate să aleagă varianta potrivită de finanțare și eu mă pot concentra pe recomandarea celor mai bune soluțîi medicale.

Recomand cu căldură tuturor dentiștilor aceasta soluție!

Vlad Deac

Medic stomatolog, Vicepreședinte AMSPPR

Pentru noi Credia este cea mai bună soluție când ne lovim de obiecții legate de preț și de dorința clientului de a avea mobilier de calitate la un preț bun. Atunci când nu putem să scădem prețul fară să afectăm calitatea încercăm să îi ajutam să plătească în rate, în funcție de posibilitățile fiecăruia. Până la credia trebuia să așteptăm să își ia credit singuri, de multe ori se răzgândeau sau chiar nu mai răspundeau la telefon iar noi rămăneam cu marfă făcută la comandă pe care nu mai aveam cui să o dăm.

La credia aproape toți găsesc o soluție potrivită și pentru că aleg singuri înțeleg că fiecare se pricepe la ale lui – noi la mobilă, finanțatorii la creditare.

Cristian

Antreprenor, Ideal Mob Prosper

Fie că facem o lucrare complexă sau că avem o perioadă încărcată când instalăm aere condiționate, vedem clar că mulți dintre clienți aleg soluții și echipamente în funcție de disponibilitatea de a oferi plată în Rate. Cu credia pot și eu să vin în întâmpinarea clienților cu soluții rapide, echipamente mai bune și de cele mai multe ori mai ieftine decât în magazin și livrate mai redepe, pentru că le cumpăr eu direct de la reprezentanța locală pe firma mea și apoi le revând către clientul casnic.

Nu mai spun că prin Credia scap și de POS pentru că primesc banii de la finanțator, iar clientului îi dau direct o factură, fară să mai îmi bat capul cu casa de marcat, o mare încurcătură pentru noi care lucram în zona amenajărilor interioare.

Dan Fărcașiu

Director, GTL Instal

La noi la service de multe ori oamenii aleg sa faca reparatiile minime ceea ce pe termen lung duce la costuri mult mai mari. Cum ne pregatim pentru o perioada mai grea unde se cumpara mai putine masini noi e important sa oferim solutii de finantare, iar credia ne ajuta exact cu asta. Nu mai spun ca si eu am gasit sprijin pentru un credit pentru service care sa ma ajute cu investitii noi in perioada asta.
Va asteptam la noi la service.

Adrian Giucă

Proprietar service auto, FAST ABC Ploiești

Verifică aici dacă poți
oferi credite clienților tăi:

PRIVACY POLICY