Diversifică-ți
portofoliul peste noapte.

credia.store înrolează în fiecare zi noi și noi comercianți ce încep să ofere imediat credite pentru servicii și produse de multe ori inaccesibile până atunci, crescând astfel atractivitatea către cumpărători.

Credia pentru finanțatori

Credia este un agregator automatizat

Prin intermediul unui API, Credia iti trimite datele pentru analiza de risc necesara ofertarii noilor tai clienti, aflati in fata angajatului unui magazin partener. Primesti acordurile de interogare ANAF si BC, informatii legate de tipul de produs achizitionat precum si campuri specifice pe care le putem solicita daca oferta ta este selectata. Contractul se poate semna direct in platforma cu semnatura avansata sau poti folosi propriul sistem de semnare la distanta. 

De ce ai nevoie pentru a te conecta la Credia?

Ne dorim sa avem in Credia finantari dedicate clientilor, cu un scoring individual. Putem avea si produse standard si nu solicitam o rata de acceptare sau un anumit plafon. Daca accepti magazinul partener vei putea raspunde solicitarilor, insa am vrea ca asta sa se intample in timp real, cat clientul e in magazin (sa spunem maxim 30 de minute). In unele cazuri – de exemplu cabinete stomatologice – clientii pot astepta mai mult si sigur putem gasi impreuna tipul de comerciant potrivit tie.

Solutii dedicate pentru digitalizarea procesului tau de creditare

Daca ai vrea sa oferi finantare prin Credia insa road-mapul pentru solutia tehnica nu iti permite o integrare rapida, echia noastra de programatori te poate ajuta cu o solutie dedicata nevoilor tale interne.

Oferă finanțări clienților noi prin Credia

PRIVACY POLICY